top of page

Synnytyskuvaus

Synnytysvalokuvausta Pohjanmaalla, Seinäjoella ja lähikunnissa. Sinetiksi Visualsin Eveliinan sydäntä lähellä on äitiys ja äitiyden eri vaiheet.

Niin odotus, synnytys, vastasyntynyt kuin imetyksen ikuistus.
 

"Vuonna 2019 se iski. Kuin kirkkaalta taivaalta.

Sain sydämelle synnytykset. Kutsu toimia synnytysvalokuvaajana. Olisiko minusta siihen? Olisiko se oma juttu? - Ystävät tsemppasivat, että todellakin Eve susta on siihen. Sussa on juuri se herkkyys mitä tarvitaan. Herkistyin. Oliko minussa todella jotain sellaista?

 

Iski korona, joka sulki sairaalat. Mitä nyt? 

Kotisynnytykset. Mitä ne on? Etsin tietoa ja ymmärsin, että ne ovat yleistymässä kovaa tahtia. Päätin odottaa. Olin kärsivällinen. Kunnes tuli kesä 2022. Ja juttelin upean Doulan Aliisan kanssa ja kerroin siitä, mikä on sydämelläni. Synnytykset. Aliisa otti heti koppia ja kysyi, että voisiko kertoa tästä asiakkailleen? Että häneltä saattaisin saada ensimmäisen asiakkaani. Herkistyin, nytkö se alkaa? 

 

Siitä se alkoi. Päivystin lokakuussa -2022  useamman viikon ja sitten tuli se yö kun asiakas soitti. Ja pääsin mukaan kuvaamaan upean synnytyksen. Synnytys kesti 21h, joista mukana olin 19h. Kotisynnytyksessä oli mukana doula sekä myös kätilö. Synnytys oli rauhallinen ja kaunis. Vaikka se oli pitkä ja synnyttäjälle varmasti myös hyvin tuskallinen. Silti kuvaisin sitä sanalla kaunis. Ja mikä parasta. Pieni tyttövauva syntyi isänpäivänä, ainutlaatuisena lahjana.

 

Siispä nyt. Haluan toimia synnytysvalokuvaajana.

Sillä tästä minä nautin. Todella paljon! 

Saada kuvata myös synnytyksen hetket, kauniit hetket.

Synnytysvalokuvaajana haluan ikuistaa synnytyksen herkät ja kauniit hetket sekä suuret tunteet pieneksi muistoksi, mihin voitte yhdessä perheenä palata vielä vuosienkin päästä. Tiesithän, että synnyttäjällä saa olla kaksi tukihenkilöä mukana synnytyksessä, joten kuvaaja voi olla puolison, muun tukihenkilön tai doulan lisäksi mukana synnytyksessä sairaalassa. Kotona tukihenkilöitä voi olla vaikka kuinka monta. 

Synnytyskuvauksia toteutan marraskuusta- toukokuuhun.

Kesällä keskityn hääkuvauksiin joten silloin voin toteuttaa vain synnytyskuvaus 2.0." 

- Eveliina
 

Doulan palaute, kotisynnytyksestä:

"Yhteistyö synnytyksessä Even kanssa toimi todella hyvin. Olimme yhtä tiimiä kaikki, synnyttäjä ja hänen oerheensä, kätilö, Eve sekä minä. Eve eli synnytystä yhdessä meidän kaikkien kanssa, vaikka hän samalla teki valokuvaajan työtään. Tuntui tosi luontevalta kun hän oli mukana ja kuvasi. Ei tullut lainkaan sellainen olo, että kuvaus olisi härinnyt, sillä Eve oli tiivis osa meidän porukkaa. Oli ihanaa, kun Eve oli mukana ikuistamassa synnytysmatkaa. Hänen lämmin ja empaattinen persoonansa sopii erittäin hyvin herkkien hetkien kuvaamiseen. Suosittelen koko sydämestäni Even synnytyskuvauspalveluita."

-Doulasi, Aliisa / www.doulasi.fi

Synnytyskuvia ei lisätä someen, ilman lupaa!

Seuraa @sinetiksisynnytys myös Instagramissa.

Synnytyshinnasto

Synnytyskuvaus 1.0 

Kuvausmaksu 250 € +

Kuvatiedostot, muistitikulla 700 € = 950€

- Synnytyskuvaus 1.0 sisältää:
-1 Tapaaminen ennen synnytystä. Jutellaan tulevasta synnytyksestä ja käydään kuvaustoiveita lävitse. 
- 4 viikon päivystys synnytystä varten ( viikot 38-42)
- Synnytykseen paikalle, kun säännölliset supistukset alkaa.

- Sisältää koko Gallerian kuvatiedostoja ( 50-70kpl)
- Kuvien toimitus muistitikulla n. kuukauden päästä synnytyksestä.
  

Synnytyskuvaus 2.0

Kuvausmaksu ja kuvatiedostot = 580€


- Ota yhteyttä kun synnytys alkaa ja katson, että olisiko minun mahdollista päästä paikan päälle kuvaamaan synnytystä.

Tulen mikäli saan muut asiat järjestettyä niin. 

- Sisältää koko Gallerian kuvatiedostoja (50-70kpl) 

- Kuvien toimitus muistitikulla n. kuukauden päästä synnytyksestä.

Avainsanat:

sinetiksisynnytys sinetiksivisuals synnytys synnytysvalokuvaaja synnytysvalokuvaajaseinäjoki vastasyntyneen kuvaus vauvakuvaus sairaalakuvaus kotisynnytyskuvaus kotisynnytys synnytysvalokuvaajavaasa

synnytysvalokuvaajapohjanmaa seinäjoki vaasa eteläpohjanmaa pohjanmaa suomi synnytys doula doulakuvaa valokuvaaja 

bottom of page