top of page

Kuvausehdot

KUVAUSEHDOT

 

- Hinnastomme koostuu kahdesta eri osiosta. Kuvausmaksusta sekä kuvatiedostoista.
- Kuvauspaketti sisältää kuvaushetken studiolla/ valitussa lokaatiossa sekä kuvatiedostoista koostuvan Gallerian toimituksen. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, josta toimitetaan lasku sähköpostiin, lomakkeen täytön jälkeen.

 

- Galleria toimitetaan max. kahden viikon (14 vrk) kuluessa kuvauksen ajankohdasta. Ellei toisin ilmoiteta.

 

Kuvavalinnat tulee tehdä 7 pv sisällä, linkin saamisesta sähköpostiin.

Mikäli valinnat eivät ole valmiina 7 pv sisällä kuvauslinkin vastaanottamisesta, veloitamme Gallerian uudelleen avaamisesta 50 €.

Kun lopulliset valinnat ovat valmiina, tulee tästä ilmoittaa Sinetiksi Visualsille sähköpostilla/ Instagram viestillä.

 

---> Latauslinkki valitsemiinne kuviin lähetetään kun kuvatiedostoiden/ kuvatuotteiden lasku on maksettuna.

Valmiit kuvatiedostot toimitetaan asiakkaalle latauslinkin kautta suurikokoisina digikuvatiedostoina.

 

Kuvatuotteet voi maksaa 2-3 erässä, korottomasti, mutta loppullinen kuvatiedostoiden määrä lähetetään vasta koko maksun maksettua.

 

TEKIJÄNOIKEUDET

 

- Asiakas sitoutuu käyttämään ostamiaan kuvia yksityisessä käytössä, eikä kuvilla osallistuta kilpailuihin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointia, myyntiä tai julkaisua varten. 

 

- Kuvia EI SAA koskaan muokata millään tavalla (ei uudelleen rajauksia, ei filttereitä), koska valokuva on teos, jonka valokuvaaja tekijänoikeuslain mukaan omistaa. --- Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Instagramissa on kuitenkin oma kuvakoko ja sen rajaaminen, kohtuullisesti on kuitenkin hyväksyttävää. 

 

- Asiakas saa oikeuden teettää ostamistaan kuvista rajattomasti kuvatuotteita yksityiseen käyttöön sekä julkaista kuvia omassa blogissaan ja some-kanavissaan mikäli @sinetiksivisuals ja #sinetiksivisuals on mainittuna. 

 

- Asiakas on tietoinen kuvaajan kuvaus tyylistä sekä editointityylistä ja on tutustunut kuvaajan aikaisempiin kuviin ennen sopimuksen allekirjoittamista ja tiedostaa että kuvaajan näkemys sekä editointi kehittyy ajan kuluessa. Kuvien lopputulokseen vaikuttavat lukuisat asiat mukaan lukien sää, valaistus, kuvaustilat sekä liikkumismahdollisuudet.

 

- Kuvien tekijänoikeus jää aina kuvaajalle ja vain suostumuksellanne kuvaaja saa käyttää ottamiaan kuvia omilla sivustoillaan tai muissa yrityksen sähköisessä tai painetuissa markkinointimateriaalissa (yksityisyyden suojelemiseksi mallien nimiä ei koskaan julkaista).

 

- Kuvaaja säilyttää kuvia puolen vuoden ajan kuvauspäivästä laskien.


- Mikäli haluat myöhemmin ostaa lisäkuvia. Gallerian avaus: 50 €

 

- Kuvaaja ei toimita asiakkaalle kuvaluonnoksia tai raakakuvia.

 

- Kuvaaja voi perua kuvauksen ylitsepääsemättömien esteiden vuoksi (sairaus, onnettomuus, kuolemantapaus). Tässä tapauksessa kuvaaja pyrkii ensisijaisesti siirtämään kuvausaikaa asiakkaan kanssa yhdessä sopimalla tai mahdollisesti järjestämään paikalle toisen ammattikuvaajan mikäli niin toivotaan.

 

- Mikäli asiakas haluaa perua varatun ajan kokonaan ja kuvausmaksu on maksettuna, maksua ei palauteta asiakkaalle. Kuvausta voi siirtää max kolme (3) kertaa sairauden, onnettomuuden, kuolemantapauksen tai kurjan sään vuoksi.

 

- Mikäli joudut siirtämään tai perumaan kuvausaikasi, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta peritään kuvausmaksun suuruinen summa, toistamiseen.


- Evelina tekee synnytyskuvauksia. Mikäli synnytys tulisi silloin kun kuvauksesi on sovittu, tällöin annamme kuvatiedostoista 50 € alennuksen ja pyrimme siirtämään kuvauksen 7 pv sisälle. Tästä kerrotaan alustavasti hyvissä ajoin, mikäli synnytyspäivystys on käynnissä.

 

- Kuvaajan vastuu rajoittuu kuvauksesta maksetun palkkion palauttamiseen. Korjaus ei voi ylittää arvoltaan kuvauksesta maksettua palkkiota.
 

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

 

- Tähän sopimukseen sovelletaan sekä kuluttajansuojalakia että Suomen lakia. Sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovittelemalla. Viime kädessä erimielisyydet ratkaistaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston avulla tai käräjäoikeudessa.

Call 

123-456-7890 

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page